Frukostsöndag

Idag har näst största dottern plockat fram frukost och bryggt kaffe.

Det är fantastiskt att komma ner på morgonen för att möta ett färdigdukat frukostbord.

Tänk så många gånger vi plockat fram och ordnat och nu ordnar döttrarna i olika omgångar för oss. Mamman blir alldeles varm inombords. Och mätt efter att ha suttit länge vid frukostbordet med pappan, döttrar och extrabarn.

Nu skall mamman diska, dammsuga, bädda sängar och plocka undan.

Fin söndag till er.

Etiketter: barn, döttrar, duka, frukost, kaffe, mamman, pappan

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.