Gå om varandra

Mamman och pappan går om varandra idag.

Pappan var hemma på förmiddagen med barn som inte mår bra och mamman kom hem till döttrarna strax efter att pappan åkt.

Nu mår nästan alla döttrar bättre förutom mittendottern som fått tillbaka febern med värk i ett öra. Troligtvis har hon fått öroninflammation som komplikation efter influensan. Vi får vänta och se. Mamman får andas in långsamt då jag återigen anmäler vård av barn på min nya arbetsplats.

Det är knepigt att få det här med jobb och familj att fungera. Mamman känner sig stressad inombords. Jag vill vara bra på det jag gör både hemma och på arbetet. Just nu haltar det och det känns inte som om jag gör något av det riktigt bra.

Men nu är det som det är. Mamman som är hemma har lovat en dotter att vi skall baka bröd tillsammans. Så det skall vi göra.

Fin tisdag till er.

Etiketter: arbete, bröd, dotter, mamman, pappan

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.