Hemma-onsdag

Mamman och minsta dottern känner sig lite krassliga och är hemma tillsammans för att vila idag. Halsen värker en aning och kroppen är trött.

Det är skönt och lugnt här hemma. Vi har kört de andra skoldöttrarna till sina skolor på morgonen och vid hemkomst gått en liten promenad i ett snöigt vackert landskap. Mamman struntar i disk, tvätt, dammsugning och bäddande av sängar för tillfället och sitter istället tätt intill dottern under en filt i soffan. Under en filt sitter vi tittandes på tecknad prinsessfilm pratandes om allt och inget.

Det är gott att sitta här tillsammans. Mamman vilar och njuter.

Fin onsdag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.