Det där med balans

Balans är svårt. Att inte låta trötthet gå ut över varandra är svårt. Det behövs så lite.

En snäll handling som uppfattas fel. Snällheten förbyts till någonting annat. En onödigt ilsken ton som gör ett snällt hjärta ledset. Ledset och trampat på och så försvinner glädjen. Orken och viljan tar slut och kvar står ett trött skal. Det trötta och ledsna mammaskalet försöker att vara glad ändå och försöker att skapa glädje och trevlig atmosfär här i vårt hem.

Det är jobbigt när vi hamnar i obalans, mamman och pappan. Mammans hjärta har svårt att orka med allting då. Svårt att fungera utan närhet och glädje. Mycket svårt.

Fortsatt fin lördag till er.

Etiketter: balans, glädje, hem, hjärta, mamman, närhet, obalans, pappan

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.