Fin bok

IMG_0696.JPG
Dagen idag började med utvecklingssamtal för näst största dottern.

Efter det for mamman till biblioteket för att låna önskade böcker till döttrarna.

Där i en av alla hyllor fann mamman denna fina bok med titeln ’Torpdrömmar’ skriven av Lena Katarina Swanberg. Bilderna är betagande vackra och texten klokt eftertänksam. En bok för mamman att njuta av, begrunda och försjunka i.

Fin onsdag till er.

Etiketter: bibliotek, bok, dotter, mamman

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

2 svar till “Fin bok”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.