Morgonsysslor

Äpplen och mellanmålssmörgåsar med i skolväskorna och så matsäck till en dotter som skall på utflykt och flöjtpåse och noter till en annan dotter som har flöjtlektion efter skolan. Och så fick mamman påminna om att låneordboken i tyska skall med tillbaka till skolan.

Mamman har äntligen ordnat egen ordbok till dottern som läser tyska i skolan. Så nu bor en tysk ordbok i vår bokhylla tillsammans med de andra ordböckerna. Det ser fint ut och känns bra.

Och så har mamman med pappans tekniska hjälp via telefonen bytt mjukvaran i frånluftsvärmepannan eller vad den nu heter maskinen som ser till att vi har bra inomhusluft och varmvatten.

Och så har mamman bytt en dotters tandläkartid och svarat på mejl och sms. Nu är det dags för en stunds avkoppling. En extra kopp kaffe får det bli och alfabetsspel tillsammans med minsta dottern som är hemma med mamman idag.

Fin onsdag till er.

Etiketter: äpple, dotter, döttrar, flöjt, mamman, matsäck, mjukvara, utflykt, värmepump

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.