Mer vila

Mamman vilar bort huvudvärk och värk i kroppen. Sakta vandrar jag runt i vårt hem när döttrarna lämnats i sina skolor.

Det är så tyst i huset att det nästan ekar i huvudet. Mamman längtar efter barnstoj och barnröster trots att jag är trött och troligtvis förkyld.

Att vara ensam är inte roligt. Egen tid är inte något mamman njuter av, alls faktiskt. Det känns mest tomt och ensamt.

Tror att jag fortsätter att läsa en tredje bok av Barbro Lindgren. Biblioteket är bra. Där lånar mamman nya spännande böcker. Böcker som ger mig glädje och nya tankar. Och sällskap.

Dags att krypa ned under en varm filt.

Fin fredag till er.

Etiketter: Barbro Lindgren, bibliotek, bok, filt, mamman, värk

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

2 svar till “Mer vila”

  1. Krya på dig. Jag känner igen känslan och inser att egen tid inte är min grej heller. Jag är själv hela helgen..längtade till den här helgen och efter 1,5 timme längtar jag efter familjen så att det gör ont.
    Kram Åsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.