Mera bokläsning

Mamman läser vidare i Barbro Lindgrens bok ’Även en ihålig nöt vill bli knäckt’. Kloka saker får mamman att fundera och roliga saker får mig att skratta högt. Och så avslutningsorden som mamman håller med om:

”Avslutningsvis måste jag konstatera att jag numera förstår mindre än någonsin. Inte förrän nu har jag förstått hur fullständigt obegripligt allting egentligen är.
Men jag är inte ensam. Filosoferna följer tätt i mina spår – eller rättare sagt, jag i deras.”

Och så lyssnar mamman samtidigt på Matteuspassionen som är smärtsamt vacker. Ännu en sak att hålla med Barbro Lindgren om.

Fortsatt fin onsdag till er.

Etiketter: Barbro Lindgren, bok, klok, mamman, Matteuspassionen, skratta

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.