Helgen i korthet

Den här helgen har varit fylld med aktivitet och möten på ett stillsamt och väldigt trevligt sätt.

Lånebarnet har varit hos oss, lilla skolan har städats fin samtidigt som vi mött många trevliga föräldrar till våra döttrars klasskamrater, äpplen har fåtts och kokats mos på, fika har fikats med trevlig släkt som hälsat på och lyst upp vår dag och ena dotterns fina vän har varit här för lek idag.

Vi knyter nya band och finner tillbaka till gamla viktiga och mår bra i mötet. Det är gott.

Nu skall alla sängar bäddas fina med rena lakan.

Fin söndag kväll till er.

Etiketter: barn, mamman, möte, skola, släkt

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.