Du och jag

Vi sträcker oss från varsitt håll. Lika långt sträcker vi oss båda två, du med ledsna ögon och jag med tårar rinnande nedför kinderna.

Vi sträcker oss för utan närhet fungerar inte vår vardag, vårt liv. Vi plockar och ordnar men tänker på att också stanna upp en liten liten stund varje dag för att byta några ord och sträcka ut en hand till varandra. Vi behöver varandra för att orka kämpa på. Vi behöver närhet för att vara starka.

Jag behöver dig för att vara en bättre, klokare och starkare version av mig själv. Så är det. Jag älskar dig av hela mitt hjärta.

Mamman känner sig lättare till mods och njuter av morgonsolen och en klarblå himmel. Snart skall vi ordna frukost. Snart. Men först två minuters stilla meditation sittandes i köksdörrens öppning tittandes ut över soliga, böljande, vackra ängar. Somriga ängar. Sommar. Inte ett moln på himlen ännu.

Fin lördag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.