Köksbord

På vårt nya köksbord finns det plats för ljusstake, blomvas och annat utan att det ser trångt och stökigt ut.

Köksbordet kommer från en väns föräldrar. Det känns fint att veta att vännen satt vid bordet som liten och nu sitter vi och våra döttrar vid det och äter, pratar och skrattar. Eller tjafsar och bråkar för den delen.

20140716-181222-65542013.jpg

Fin onsdag till er.

Etiketter: föräldrar, köksbord, mamman, stökigt, vän

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.