Påskpyssel och altanläsning

Döttrarna påskpysslar och mamman sitter utomhus på altanen en stund för att läsa. Läsa kursbok.

När vi haft sjukstuga har mamman inte riktigt orkat läsa så nu försöker jag att ta igen allt det. Att läsa ute på altanen, förvisso iklädd tjock jacka för att vinden är kall, är härligt. Att sitta i solen är underbart och att läsa intressant litteratur riktigt roligt.

Fortsatt fin tisdag till er.

Etiketter: Altan, litteratur, mamman, påsk, pyssel, solen

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.