Mamman på lantäventyr

Idag har mamman varit ute på äventyr, lantäventyr. På en plats vi kommit att älska bor också nya vänner. Vänner ur en äldre generation.

När mamman kom dit idag hade en liten hasselmus förirrat sig in i huset. Mamman och vännen hjälptes åt handskbeklädda att jaga detta lilla och mycket snabba djur.

Som vi jagade, smått springande och så kastade vi oss ned på knä och hasselmusen den bara sprang förbi. Vi måste sett väldigt roliga ut där vi småsprang, slängde oss på golvet och skrattade om vartannat.

Lite lantäventyr sammanfattar vännen glatt när vi väl fångat det lilla djuret och släppt ut det en bit bakom huset. Tänk så oväntat roligt det går att ha tillsammans.

Fin lördag till er.

Etiketter: hasselmus, landet, mamman, vän

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.