Förbättringar

Så bestämde sig mamman för att jag inte var helt färdig med examinationsuppgiften ändå.

Det blev lite kompletterande för att mamma tyckte att det behövdes. Skönt att vara ute i god tid så att förbättringar kan göras utan minsta stress.

Fortsatt fin måndag till er.

Etiketter: examinationsuppgift, mamman

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

2 svar till “Förbättringar”

 1. God kväll Fembarnsmamma,
  Här har du en till som inte sovit något nämnvärt den senaste tiden. Ena dotterns djupa hosta har hållit oss vakna (mig och min man) och då och då har det fått hämtas vatten, tröstas, ges hostmedicin eller bytas örngott. Denna otroliga hosta har varit så ofantligt länge kvardröjande efter influensan! Men ikväll verkar det tack och lov ha lugnat sig. Så i natt vaknar jag nog bara när det ska ammas:-) Men det är ju bara mysigt. Jättemysigt. Och bara att vända sida och somna om när man har bebisen tätt intill!
  Jag önskar er en lugn, hostfri natt! Jag återkommer snart!

  1. Hej Mamma till fyra fina
   Ja, dessa hostor som tycks oändliga. Det är så synd om de små som skall behöva ha det så jobbigt.

   Önskar er en fin vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.