Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

2 svar till “Söndag”

 1. Att göra klart uppgifter är verkligen skönt. Denna helgen har jag inte haft något skolarbete att göra för första gången sen jullovet och det är rätt härligt faktiskt. Lite utetid i solen och några spadtag i ett trädgårdsland blev det istället. Samtidigt så är man glad för allt sådant man får med sig från alla uppgifter och läxor. Det är sådant som man hoppas ha nytta av i framtiden.
  Ha en jättefin vecka!!!

  1. Hej Judith
   Så gott att du fick dig en stund i solen. Det var du värd.
   Visst är det härligt att lära men samtidigt är vila och reflektion också viktigt för lärandet. Viktigt att låta tanken vila så att allt finner sin plats i sinnet, i lugn och ro.

   Önskar också dig en riktigt fin vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.