Frostvackert

20140311-083913.jpg
Det är vackert med morgonfrost.

Mamman stannar till för att njuta av det vackra en liten stund. Luften är hög och kall. Solen skiner från en blå himmel.

Då gör det inget att mamman knappt sovit inatt eller att det gör ont i kroppen efter att jag trillat i trappan igår. Solen skiner, frosten gnistrar på träd, mark och buskar och luften känns vårvinter-frisk. Härligt.

Fortsatt fin tisdag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

2 svar på ”Frostvackert”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.