Skridsko-utflykt och nationella prov

Glada döttrar med röda kinder och bubbelprat mötte mamman vid hämtning i ishallen.

De har haft så roligt. Det gör mamman härligt glad inuti.

Största dottern ringde dessutom upp mamman efter sitt prov och talade om att det gick bra. Hon var så glad och sa att hon tänkt så som vi pratat om och planerat sitt arbete med uppgiften innan hon började. Då fick hon t o m tid över att gå igenom uppgiften en extra gång.

Det är underbart när barnen har det bra och känner sig nöjda och glada med det de gjort och det de presterat. Kanske att allt tjatande på något sätt ger resultat. Allt förklarande och diskuterande och utbytande av idéer ger döttrarna styrka och kunskap. Det känns riktigt bra.

Fortsatt fin tisdag till er.

Etiketter: döttrar, kunskap, mamman, nationella prov, skridskor

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.