Piano-onsdag

Mamman sitter med största dottern på pianolektion.

Medan mamman stickar på flöjtpåsen lyssnar jag på pianolektionen med öronen på spänn. Idag är det mycket teori. Svåra saker med ackord och dur och moll och uträkning och annat. Mamman lyssnar och blir trött i huvudet av alla svåra saker dottern och hennes pianokamrat lär sig.

Dottern får lära mamman mer hemma.

Fortsatt fin onsdag till er.

Etiketter: dotter, mamman, piano

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.