Stickningen

20140128-104133.jpg
Mamman stickar vidare på det som skall bli flöjtpåse till största dotterns alla fina flöjter.

Det mamman påbörjade för ett tag sedan lyckades jag tappa och repa upp. Så det fick bli till att börja om från början. Vilket kanske var bra för då fick jag ändrat måtten lite så att de bättre passar till flöjterna.

Fortsatt fin tisdag till er.

Etiketter: dotter, flöjtpåse, mamman, sticka

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.