Mina solglasögon

image

Mina solglasögon, som jag behöver använda mig av denna soliga och vackra höstdag, ger mig ett annat perspektiv på världen.

Glasögonen förstärker färger en aning och gör redan höstsprakande träd och buskar än klarare i färgen.

Mamman tyckte först att det var dumt att möta världen på detta sätt. Som mer och vackrare än den i verkligheten är. Men sedan tänkte jag ett varv till och kom på att mamman försöker att uppskatta alla skiftningar.

Skiftningar i naturen, i humöret och sinnet i stort. Ibland uppfattar mamman världen starkare, vackrare, klarare och tydligare. Ibland sänker sig ett mörker och det mesta blir färglöst.

Så är det och jag försöker att uppskatta och omfamna alla skiftningar. Helt enkelt se det fina i att vara en känslig person med sensitiv begåvning.

Glasögonen får stanna och användas när de behövs.

Fortsatt fin fredag till er.

Etiketter: färger, färgstark, klarare, mamman, skiftningar, solglasögon, världen

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.