Ovanlig måndag morgon

Idag är det en ovanlig måndag. Pappan är ledig. Två döttrar skall på speldagsläger idag och då är pappan med för att fotografera och bara vara närvarande, finnas där och njuta av musik och kreativitet.

Mamman och pappan serverar frukost tillsammans. Levande ljus är tända och döttrarna myser under filtar glada över att pappan också fixar och ordnar.

Fin måndag till er.

Etiketter: dotter, levande ljus, mamman, morgon, musik, pappan, speldagsläger

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.