Lite större barn

Mamman förundras just nu över de lite större döttrarna. På ett sätt jag inte kan förklara har de nu blivit egna små människor med tankar och idéer som det är fascinerande att ta del av.

Egna tankar och idéer har de i och för sig alltid haft, alltsedan de föddes. Men nu är de egna självständiga människor på ett annat sätt än förut. Det är svårt att förklara den känslan och tanken utan att det låter fel.

Det är i alla fall alldeles underbart att tala med, skoja med, lyssna till, diskutera med och bara få ta del av dessa små människor som mamman för inte så länge sedan höll som små hjälplösa knyten i sin famn.

Döttrarna är nu större, fantastiska, egna tänkande och reflekterande individer som mamman är så lycklig över att få ha i sitt liv.

Vi tycker inte alltid lika. Vi bråkar och vissa dagar är jobbiga men livet tillsammans är en gåva och alldeles underbart.

Fortsatt fin lördag till er.

Etiketter: döttrar, individer, mamman, reflekterande, större, tänka

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.