Lekparks-söndag

Lekparksbesök, modell större, blev det idag.

Inget vi gör särskilt ofta. Fina vännerna hade entrébiljetter sparade också till oss. Otroligt snällt.

Döttrarna tittade och tog in alla intryck och skrattade och njöt och åkte några få attraktioner. Roligast var nog ändå att gå tillsammans med vännerna för att titta på allting. ”Titta här och titta där och titta på det och titta på detta!”

En hjärtlig och fin söndag.

IMG_9522_130929

Etiketter: attraktioner, biljetter, döttrar, entré, familj, intryck, vänner

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.