En trött morgon

Mamman har en huvudvärksmorgon.

Ibland är det knepigt att vakna, få iväg döttrarna i tid och se till att döttrarna har med det de skall ha med. Ibland tar trötthet och irritation över och ett stort moln av otillräcklighet sänker sig över mamman vilket blir till huvudvärk.

Mamman lutar sig tillbaka och dricker sitt kaffe och försöker att känna mig nöjd över att skoldöttrarna ändå kommit iväg till sina skolor i tid.

Fin torsdag till er.

Etiketter: döttrar, mamman, skolor, trött

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.