Lördag dag

Bröddeg på jäsning, gryta på spisen och tvätthögen under sortering.

Mamman har klippt döttrarna fina i sina hår och pappan lämnar näst största dottern på kalas för att sedan köra vidare och hämta största dottern som spenderat dagen hos en kompis. Och kamraten som lekte här har åkt hem sedan ett litet tag.

Så gör vi idag. Mysigt och effektivt samtidigt.

Nu skall mamman fortsätta med tvätthögssorterandet.

Fortsatt fin lördag till er.

Etiketter: baka, bröd, gryta, kalas, mamman, pappan, tvätthög

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.