Sensommarblomster

image

Både humlorna och mamman tycker om sensommarblommorna i blomsterlådorna.

De starka, nästan sprakande, färgerna gör mamman glad.

Varje gång jag vattnar tittar en humla eller ett bi förnärmat på mig. Och visst stör mamman naturen när jag är där för att vattenbråka. Men så får det vara. Mamman vill behålla den fina växtligheten så länge jag kan.

Fortsatt fin fredag till er.

Etiketter: bi, blommor, blomsterlådor, färg, humla, mamman, sensommarblommor, vattna

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.