Lite på kant med tillvaron

Morgonen blev inte så lugn som mamman tänkte sig.

Döttrarna var trötta och lite sneda och mamman blev stressad och lite sur och pappan har farit iväg på jobb.

Lugnet har inte riktigt infunnit sig i mammans sinne. Jag har helt enkelt kommit lite på kant med tillvaron idag.

Det blir bättre när mamman fått sitt kaffe och suttit ned en liten stund tillsammans med minsta dottern.

Och värktabletten gjort sitt. Mamman var på det årliga tandläkarbesöket igår. Då plockades en gammal lagning bort och det gjordes rent och lagades på ett bättre sätt. Så som den skicklige tandläkaren anser att det skall göras.

Tandläkaren talade om att det dagen efter kan göra lite ont och det känner mamman att det gör. Inte jätteont men ont på ett molande, långsamt sätt. Lite jobbigt helt enkelt men viktigt att få ordning på tänderna.

Mamman tycker att det är mycket trevligt att gå till tandläkaren för att både han och tandsköterskan är så trevliga och behagliga personer. Även när det borras och fixas är det en bra upplevelse att vara där. Det är mamman glad och tacksam för.

Nu skall mamman njuta av sitt kaffe.

Fin fredag till er.

Etiketter: döttrar, jobb, kaffe, mamman, morgon, pappan, skola, tandläkare, tandsköterska

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.