Glömma bort och ordna hit och dit

Jag är så glad att vi bestämt att både mamman och pappan skulle vara hemma under skoldöttrarnas första skolvecka.

Det är mycket att hålla ordning på. Utflykter och skicka med saker varenda dag. Vilket är härligt och roligt för döttrarna men knepigt att hålla iordning på för mamman som uppenbarligen har blandat ihop papper här hemma.

Idag glömde mamman helt bort att yngsta skolflickan skulle på utflykt. Hon fick således ingen matsäck med sig. Mamman ringde pappan som väntade hemma med minsta och största dottern så att han ordnade matsäck och körde den till dottern medan mamman tillsammans med minsta dottern skjutsade största dottern till sin skola. Åka hit och fixa dit.

Så blir det ibland.

Fin torsdag till er.

Etiketter: döttrar, mamman, matsäck, pappan, skolan, utflykt

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.