Böcker, kompislek och häst-hej

Nya böcker har lånats på biblioteket idag. Och en dotter har lekt hos fina kompisen och vi har hälsat på hästar och bara haft det bra.

Mamman har tvättat och diskat och plockat undan här hemma. Och så har vi handlat present till en nära vän som snart firar födelsedag.

Mamman är glad för böckerna jag hittade på biblioteket och ser nu fram emot att läsa Theodor Kallifatides ’Brev till min dotter’ och ’Välkommen till himlen av Fannie Flagg.

Döttrarna lånade som vanligt många böcker. Tror att Ingrid-böckerna av Katrina Janouch och Mervi Lindman är favoriter just nu. Och så läser största dottern ’Agnes Cecilia – en sällsam historia’ av Maria Gripe. Det tycker mamman är lite extra roligt för att jag läste böckerna om Agnes Cecilia när jag var i dotterns ålder.

Fortsatt fin måndag till er.

Etiketter: bibliotek, bok, Fannie Flagg, hästar, Katerina Janouch, kompis, lek, mamman, Mervi Lindman, Theodor Kallifatides

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.