Vattenglädje och att övervinna rädslor

Och plötsligt vill alla döttrar åka liten båt. För att det ser så roligt ut.

image

Dottern som inte ens ville gå nära båten skall plötsligt i och det byts flytvästar och hon provar och så sitter hon där i båten ute på vattnet och vill ro hon också. Dottern ror på och vinkar och skrattar och mamman, ja hon gråter av glädje.

Fantastiska, fantastiska barn.

Fortsatt fin fredag till er.

Etiketter: båt, dotter, glädje, mamman, ro, vatten

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.