Soliga dagen.

Mamman njuter av den soliga dagen. Vi gör ingenting speciellt hela tiden. Bara njuter av vår tid tillsammans. Njuter av att dottern som åkt på flertalet sjukhusbesök i veckan mår fint. Hon leker, springer, hoppar, simmar, badar, klättrar, busar, bråkar, stojar runt, spelar cello och sjunger. Hon njuter av livet. Det är underbart.

Mamman och pappan lyckas få fram middagen ganska så sent på dagen. Vi lagar mat, pratar och skrattar och har det bra i vår lilla verklighet. En verklighet som är magisk och lycklig i sin underbara enkelhet. Vi äter och pratet runt bordet upphör aldrig och liksom bubblar av all energi.

Vi har semester och tar dagen som den kommer. Det är stor lycka.

Fin fredag till er, för fredag har jag absolut för mig att det är.

Etiketter: dotter, familjen, mamman, middag, semester, tillsammans

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.