Idag har vi sovit länge döttrarna och jag och så har vi läst böcker och ätit frukost både sent och länge.

Frukost med prat och skratt och mera prat och mamman tänker att det är fantastiskt att leva så här nära tillsammans.

Få ta del av allt. Alla jobbiga, trotsiga, uttröttande och arbetssamma stunder och alla stunder av glädje, kärlek, närhet och förståelse. All lycka som alla stunder ger. Det otroligt stora i att mamman känt dessa små sparka runt i mig och sedan fått sköta om och se de växa och utvecklas till de stora personligheter döttrarna är idag. Det är stort att sitta tillsammans och prata och skratta med barnen och ibland måste mamman nypa sig i armen för att känna att det är riktigt sant och inte bara en dröm.

Visst är det jobbigt att bemöta allt som barnen går igenom. Ibland är  tröttheten bedövande men aldrig avtar lyckokänslan över allt detta som jag får lov att kalla mitt.

Fin tisdag till er.

Etiketter: barn, döttrar, lycka, mamman, tillsammans, utveckling