Hämta vännerna utlandssvenskar

Idag skall mamman hämta väninnan utlandssvenskan med barn på flygplatsen.

Det skall bli så roligt att träffa dem. Minsta barnet har mamman inte sett förut. Hon föddes ganska nyligen och är ett nytt tillskott till fina familjen. Visst har mamman sett bilder på den söta men nu får jag se på riktigt. Det är roligt.

Allra senaste sömnadsprojektet i färdig form skall med. En ny liten myskaninkompis-present som mamman sytt, döttrarna fyllt med stoppning och pappan broderat.
image

Nu måste mamman sätta igång med dagens sysslor. Och så skall jag se om det finns några varma småbarnskläder kvar i gömmorna att ta med till liten som levt hela sitt liv i ett varmare land än vårt. Tänk att möta detta klimat med knappa femton grader och regn när sol och värme är det som är normalt i livet. Vilken chock det måste vara.

Nu behöver sig mamman en kopp kaffe för att ordentligt vakna till.

Fin måndag till er.

Etiketter: dotter, döttrar, flygplats, klimat, mamman, myskanin, pappan, sol, sömnad, sy, utlandssvenskar, väninna, värme

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.