Mjukisgroda

Mysdjur kan man aldrig ha för många av.Mjukisgroda

Vi har sytt och pysslat fram ett nytt litet mysdjur i form av en groda som farmor skall få. Hon tyckte att barnens små grodor var så roliga. Nu har mamman sytt och barnen stoppat med stoppning och pappan broderat ögon och mun. Största dottern hade sparat en present rosett som också syddes dit.

Etiketter: barnen, broderat, farmor, mjukisgroda, myskanin, sytt

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

2 svar till “Mjukisgroda”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.