Lördag

Melodikryssmorgon och familjefrukost. Nu är det helg.

Mamman skall försöka att sy färdigt största dotterns bygdespels-klänning och leta efter stickor i storlek femton eller större.

Pappan har hjälpt mamman att ringa runt för att hitta affärer som säljer dessa storlekar på stickor. Vi tänkte slippa att skicka efter stickor på nätet. Letandet fortsätter idag. Garn- och tillbehörbutiker måste ju finnas, någonstans i närheten.

Fin lördag till er.

Etiketter: bygdespel, dotter, garn, klänning, mamman, stickor

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.