Onsdagmorgon

Två döttrar återigen hemma. En med kraftig huvudvärk och en med halsont. Mamman fick efter lämnande av största dottern på sin skola smitit in i affären för att handla med sådant som behövs under dagen.

Så nu kan vi bara mysa här hemma utan att behöva ge oss iväg för att handla. Skönt.

Fin onsdag till er.

 

Etiketter: dottern, handla, mamman, skola

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.