Söndagen

Städning, brödbakning, fönsterputsning och så familjepromenad ute i det fina vädret och en kopp kaffe ute i solen. Så har vår söndag sett ut.

Det har varit gott att bara vara tillsammans och njuta av ledighet och vackert väder.

Söndagen har varit en dag som gett mycket energi.

Fin söndagskväll till er.

Etiketter: baka, bröd, familj. väder, mamma, promenad

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

4 svar till “Söndagen”

 1. Igår kom jag hem från en härlig återträff med min konfagrupp. Jag åkte direkt hem till morföräldrarna där hela familjen utan pappa (som jobbade) befann sig. Så satt vi och kollade på friidrotts-EM tillsammans (vi har ju ingen TV själva så om man vill titta på något får man åka till någon) och det var jättekul. Det har varit en fantastisk helg fast utan så mycket vila.
  Ha en fin vecka!

  1. Hej Judith
   Det låter som en härlig helg. Kul att du fick träffa dina konfirmationsvänner! Har för mig att du hade så mysigt tillsammans med dem.
   Kul också med EM-tittande hos morföräldrarna.

   Önskar också dig en fin vecka.

   1. Ja, många av konfakompisarna är mina bästa vänner 🙂 Fast de kan inte jämföras med systrar… En syster är man kompis med på ett annat sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.