Hjärtats väg

Att vara med barnen, det är lycka för mamman. Klart att det kräver sin energi att vara hemma på heltid och ta hand om allt det där som finns att ordna med i ett hem.

Mamman hämtar, lämnar, kör, fixar, syr, lagar, bakar, lagar mat, serverar lunch och mellanmål, tvättar, hjälper med instrument och skolläxor. All energi, all kraft, all tid, allt engagemang och all kärlek går till vår familj. Viktig tid och ett viktigt engagemang för att skapa trygga och empatiska barn. Barn som har en trygg anknytning till oss vuxna.

Vi har ett varmt, välkomnande och tryggt hem där alla känslor får plats. Vi har en stark gemenskap, tycker om att göra saker tillsammans och tar mer än gärna del av varandras tankar och funderingar.

Det är mamman glad och tacksam för och känner i hjärtat att det här att vara närvarande och trygg för våra barn är oerhört viktigt och något mamman alltid kommer att prioritera.

Är så glad och tacksam för att vi tillsammans vågat följa våra hjärtans väg.

Fin torsdag till er.

Etiketter: barnen, empati, hem, Hemma, hjärtat, mamman, prioritering, tillsammans, trygg

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.