Spridda tankar

Det snöar och snöar och är så vackert. Och mamman har fått tala med väninnan i långt-borta-land. Det var roligt.

Fiolreparatören befann sig inte på hemmaplan idag så hämtandet av fiolen får skjutas till imorgon. Kanske att mamman skall spela lite piano idag då. Övar för tillfället på styckena  ’My Way’, ’Georgia on my mind’, ’Angel Eyes’ och ’Fly me to the moon’. Svårt och roligt.

Letar förresten noter till ’On the sunny side of the street’. Mamman beställde en bok med massor med olika stycken från 30-talet där det stycket ingick men den hade tyvärr gått ur tryck. Trist. Mamman får leta vidare. Önskar mig så att kunna spela denna sång av sentimentala anledningar.

Pappan storhandlar mat inför veckan vilket är både bra, ekonomiskt och praktiskt.

Fortsatt fin söndag till er.

Etiketter: ’Fly me to the moon’, ekonomiskt, Gerorgia on my mind, mamman, musik, noter, On the sunny side of the street, pappan, piano, söndag, storhandla

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.