Bakat bröd

Idag blev det förutom de vanliga mammabröden även frallor med linfrö, solroskärnor och grahamsmjöl. Det höll på att gå lite galet när en av säkringarna gick när sista plåten stod i ungen. Men efter att pappan fixat detta fick de sista frallorna stå lite extra tid där inne och allt slutade gott. Receptet för dessa mammabröd finns här.Bröd direkt från ugnen.

Nu skall brödet in i påsar för att frysas ned… för att hålla sig färskt längre.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.