Torsdag, snöfall och klänningsmönster.

Snön faller stilla utanför fönstret.

Skolrundan är färdig för den här morgonen. Hostiga barn vilar sig och mamman fixar och dricker sitt morgonkaffe.

Idag skall mamman leta mönster till enkla klänningar till de två största döttrarna. Flickorna skall båda två deltaga i en orkester som spelar tidsenlig musik till en teaterföreställning som utspelar sig i början av nittonhundratalet. Så enkla klänningar får det bli kanske med någon form av förkläde till.

Tar gärna emot tips på bra mönster.

Önskar er en fin torsdag.

Etiketter: döttrar, hosta, klänning, klänningsmönster, mamman, orkester, vila

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.