Ovant

Det är onsdag och maken har i den tidiga morgonen gått iväg till sitt arbete.

Och det blir så tomt utan honom här hemma. Det känns ovant att vandra här ensam med döttrarna. Det tar förstås inte så särskilt lång tid att vänja sig men det är ändå så att vi fungerar allra bäst när vi får vara lediga tillsammans, allihop.

Sen frukost blir det nu för mamman och döttrarna då mamman ägnat morgonen åt praktiska sysslor medan alla döttrarna lekt och lekt.

Fin onsdag till er.

Etiketter: döttrarna, frukost, maken, mamman, sysslor, tillsammans

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.