Liter mer nyårsbilder

I väntan på tolvslaget byttes klänningarna ut mot pyjamas och lite nyårskort ritades.

Efter tolvslaget tittades det på nyårsrakter… det regnade och blåste så vi stannade inne och tittade i dörröppningen. Kändes också lite säkrare ett stå inne när det skickades iväg raketer åt både ena och andra hållet.

 

Etiketter: nyårskort, nyårsraketer, pyjamas, regnade, tolvslaget

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.