Fredagsmorgon

Skolrundan färdig för den här morgonen. Skoldöttrarna är där de skall vara, allting som skulle skickas med är med.

Idag är en kall dag. Mamman och döttrarna klädde på sig lager på lager med varma kläder. En riktigt kall dag som denna får vi dessutom lägga ned en hel del tid på att skrapa rutorna på bilen. På både in och utsidan.

Största dottern som mamman kör först på morgonen har blivit riktigt duktig på att skrapa insidan på vindrutan. Vilket är en ganska knepig uppgift.

Det är i alla fall mycket vackert när rimfrosten lagt sig på träden och snön på marken knarrar när den trampas på. Mamman njuter av det fina landskapet och går in i värmen för att tända ljus och servera frukost.

Fin fredag till er.

 

 

 

 

 

 

Etiketter: döttrar, frukost, kall, landskap, mamman, rimfrost, vindrutan

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.