Trolldeg

Nu har mamman hittat recept på trolldeg.

Det skall de tre minsta få prova idag. ’Mamma’, säger mittendottern, ’trolldeg gör vi i skolan ibland, då kan det väl inte vara så svårt. Vi kan göra det tillsammans. Tillsammans klarar vi ju det mesta, eller hur?’

Ja, det är sant förstås. Tillsammans är bäst. Klart vi försöker oss på att göra trolldeg.

Det här receptet provar vi idag:
1 dl vatten
2 dl mjöl
1 dl salt
1 msk olja
ev. karamellfärg

Etiketter: dotter, mamma, recept, skola, trolldeg

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.