Hela dagen

Dagen har varit intensiv. I alla fall med mina mått mätt. Mamman som vurmar för långsamhet.

Lämna, hämta, hjälpa till vid instrumentövning, läxhjälp, åka till näst största dotterns fiollektion med alla döttrarna, låta barnen få utlopp för spring i benen på en vid övningslokalen närliggande lekplats, hem för att laga middag, duka, äta, plocka undan, diska, hjälpa barn, mysa lite, prata om dagen med var och en och så pyamasfix, tandborstning och mysstund vid läggdags.

Det blir intensivt att vara själv med barnen men också härligt för då har de odelad tillgång till mamma hela tiden.

Önskar er en fin kväll.

Etiketter: barn, döttrar, fiol, instrument, lekplats, lektion, mamma, middag

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.