Mannen bakade tårtbottnar tillsammans med morgondagens födelsedagsbarn och sedan for han och två av döttrarna för att veckohandla.

Då tog mamman vid och fortsatte tillsammans med dottern som skall fylla år och bakade drömrulltårta och chokladsnittar. Hon tycker mycket om choklad den jubilerande dottern så alla godsaker som kommer att serveras innehåller choklad på något sätt. Härligt när de får välja helt själva vad de vill ha. ’Mamma jag tycker att vi gör drömrulltårta också eftersom en av systrarna inte tycker om marsipanen på tårtan. Så får hon något hon tycker mycket om. Visst är det en bra idé.’

Ja, det är en fantastiskt bra idé och är absolut värt lite extra arbete i köket. Det känns gott i mammahjärtat att de är så omtänksamma. På deras egen dag är de ändå måna om att alla skall ha det bra och få något som passar. Det gör mamman lycklig.

Etiketter: chokladsnittar, dotter, drömrulltårta, hjärta, köket, mamma, marsipan, tårta