Ännu en musikdotter

Döttrarna får själva välja huruvida de vill spela eller inte vill spela instrument. Om de vill spela får de självklart välja vilket instrument de är intresserade av. De verkar allihop tycka att det är både roligt och naturligt att musicera.

Näst yngsta dottern har nu fått välja att även hon vill gå i stråkrytmik och idag var terminens första lektion. Spännande. Dottern var spänd innan vi gick och tyckte att det både var lite läskigt och roligt.

Efter lektionen mötte hon mamman och sina systrar med ett mycket stort leende och hon har berättat om allt de gjorde under lektionens fyrtio minuter. Mycket, mycket glad dotter som nu fick kliva in i salen där storasyster gick förra året.

Så mycket glädje det finns i att följa barnen i deras upplevelser och utveckling. Oerhört lycklig är den här mamman över att få vara just mamma. Och lycklig över att maken och jag tillsammans valt denna otroliga och ovärderliga närvaro för barnens och vår familjs bästa.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.