Vinbärssaft

”Nu måste du ut och plocka vinbär, för det finns massor” sa min väninna. Så nu har jag och barnen varit ute en kort stund och plockat, för att sedan koka saft, med av väninnan lånad SaftMaja. Det är så härligt att tillsammans med barnen ta till vara på vad naturen ger oss. Mycket glädje när små barnhänder plockar till sig de röda bären. 

Etiketter: barnhänder, glädje, koka, plocka, röda vinbär, saft, SaftMaja, tillsammans, vinbär

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.