Flaggdag

Idag är det flagg och tårtdag. Maken och jag firar att det idag är arton år sedan vi förlovade oss. Underbart att få leva tillsammans med sin bästa vän. Tänk en sådan tur vi har.

Och så firar vi vår gamlamormor som idag fyller 92 år. Födelsedagsbarnet befinner sig många mil härifrån då hon är med mina svärföräldrar på deras sommarnöje. Men, visst har det sjungits för henne om än i telefon och så har vi bakat tårta och så flaggar vi. Och så fyller mannens barndomsvän, tillika vän till familjen, jämnt idag.

Så idag har vi all anledning att fira. Många hurrarop blir det!

Hurra, hurra, hurra eller som minsta lillan sjunger idag ”Vad är det för dag idag, vad är det för dag idag. Det är ingen vanlig dag för det är fira-många-dag hurra hurra hurra!”

 

Etiketter: bästa vän, familjen, fira, flagga, födelsedagsbarnet, förlovning, gamla mormor, make, tillsammans, underbart

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.